SOUHLAS S ODESLÁNÍM FORMULÁŘE A POSKYTNUTÍM OSOBNÍCH DAT

 

PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Registrací a následnou účastí v komunitě udělujete dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů v níže uvedeném rozsahu a za níže uvedeným účelem. Tento souhlas můžete kdykoli odvolat zprávou elektronické pošty zaslanou na recepce@creativedock.cz.

 

KDO BUDE S VAŠIMI ÚDAJI PRACOVAT

Společnost CreativeDock s.r.o., IČO: 28988442, se sídlem Zubatého 295/5, Praha 5, 150 00. Správce můžete kontaktovat na adrese jeho sídla nebo emailem recepce@creativedock.cz.

 

O JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE SE JEDNÁ

Shromažďujeme Vaše identifikační údaje při Vaší registraci (jméno a příjmení adresa elektornické pošty), a dále shromažďujeme údaje o Vaší účasti v komunitě (příspěvky, odpovědi na otázky a podobně). Kromě samotných příspěvků registrujeme IP adresu, ze které byly odeslány, a evidujeme serverové logy, které zahrnují IP adresu každého požadavku na náš server.

 

PROČ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME (ÚČEL) A DOBA ZPRACOVÁNÍ

Účelem zpracování je
– vývoj produktů a služeb
– personalizace Vaší uživatelské zkušenosti
– vylepšování našich stránek
– vylepšování zákaznických služeb
– zasílání periodických zpráv

Serverové logy zpravidla neuchováváme déle než 90 dnů. IP adresy spojené s registrovanými uživateli uchováváme zpravidla nejdéle 5 let.

 

JAK CHRÁNÍME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

Uplatňujeme řadu bezpečnostních opatření k ochraně Vašich osobních údajů, které zpracováváme.
 

KOMU MŮŽEME VAŠE ÚDAJE PŘEDAT

Správce může Vaše údaje předat zpracovatelům, který mu poskytují IT služby a další podpůrné služby. Někteří zpracovatelé mohou s údaji pracovat i v jiném státě EU nebo světa. Mimo EU budou údaje předány podle standardních smluvních doložek – bližší informace jsou na stránkách Evropské komise.

 

VAŠE PRÁVA

V rozsahu, v jakém Vám to garantují předpisy na ochranu osobních údajů, můžete od Správce požadovat přístup k Vašim osobním údajům, informaci o jejich zpracování, jejich opravu nebo výmaz, můžete chtít, aby Správce omezil zpracování, můžete vznést námitku proti zpracování a chtít vysvětlení a nápravu, a můžete využít práva na přenositelnost údajů. U zpracování, ke kterému potřebujeme Váš souhlas, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním údajů. Pro uplatnění jakéhokoliv z těchto práv, kontaktujte písemně Správce (lze i elektronickou formou na adresu recepce@creativedock.cz). Můžete podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

 

COOKIES

Cookies využíváme výhradně ke sledování počtu návštěvníků na našich webových stránkách a jejich analýze. Ke sledování návštěvnosti využíváme nástroj třetí strany, konkrétně Google Analytics.

 

JAK GOOGLE VYUŽÍVÁ SOUBORY COOKIE

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější. Více informací se dočtete zde.